Tavs dāvanu palīgs
Iesakiet man dāvanu! Izvērstais dāvanu meklētājs
Jūsu dāvana
Fotosesija, izvēlies sev piemērotāko!Fotosesija, izvēlies sev piemērotāko!Fotosesija, izvēlies sev piemērotāko!Fotosesija, izvēlies sev piemērotāko!Fotosesija, izvēlies sev piemērotāko!
Kur var iegādāties šo dāvanu:
  • Rīga
    photoarturs.com, 26700276

Visas šī partnera dāvanas

Fotosesija, izvēlies sev piemērotāko!

Cena 24.99
Reitings

Bērna fotosesija- fotosesija, kas norisinās ar izklaidi. Lai berns justos brīvi, smaidītu un justos patīkami pēc fotosesijas, tam nedrīks neko aizliegt un par fotografijām būs prieks ikvienam. Bērnam ir kopīga raksturiezīme ar profesionālu modeli, tas nebaigās no kameras. Profesionālas berna fotogrāfijas būs arī lieliska dāvana Vecakiem, kā arī nenovertejama dāvana vecvecākiem.

Individuālā fotosesija  Lieliska iespēja pamēģināt ko jaunu un sajusties kā profesionals modelis. Šis ir viens no sarežģītakajiem žanriem, jo visa uzmanība tiek pievērsta modelim, un bieži vien tas mulst un nejūtās ērti, tādēļ tas būs lielisks pārbaudījums modelim. Šajā žanrā nav robežu, tādēļ vajag ļaut izpausties fantazijai un pamēģināt iejusties kāda pasaku varoņa telā vai aktiera, vai vienkārši paradīt savu skaistāko pusi.  

Pāra fotosesija- Šis ir mīlestības apliecinājusm viens otram. Lielisks veids kā uzsākt pirmo fotoalbūmu un par ko atcerēties nākotnē. Nevajadzētu baidīties no trakām idejām, piemērma, izlēkt ar izpletni un dot iespējams visaugstāko skūpstu virs zemes mūžā, vai paviļāties Rīgas centrā pa parka sulīgo zalīti.

Ģimenes fotosesija- Katrai laimīgai ģimenei ir albūms un varbūt pat ne viens vien, tādeļ šādu fotosesiju esamība ir neatņemama sastāvdaļa, kas ir jaizmēgina jebkurai ģimenei. Tas var būt arī pikniks kadā skaistā parkā, ko apvieno ar fotosesiju, tādejādi šo procesu padarot vēl interesantāku. 

 

 

Mēs iesakām
Es Mīlu Tevi
Es Mīlu Tevi
24.90 € >>sīkāk
Šodien vārdadienas svin Gundega, Terēze

>> Vārdadienu mekletājs